Om oss

Forskningssenteret for aldersrelatert funksjonssvikt og sykdom har som en av hovedoppgavene å løfte fram forskning på eldre personer med psykiske lidelser. Målet er å være ledende på forskning innen alderspsykiatri.

Forskningssenteret har lokaler på Sykehuset Innlandet på Sanderud utenfor Hamar og er en del av Sykehuset Innlandets forskningssatsing.

Mer om forskningssenteret finner du på: http://www.afs-si.no eller Hjemmeside Forskningssenter for Aldersrelatert Funksjonssvikt og Sykdom (AFS)

Utviklingen av TID og TID-studien har vært støttet av: Den norske legeforeningens fond for kvalitetsforbedring og pasientsikkerhet,  Forskningssenter for aldersrelatert funksjonssvikt og sykdom Sykehuset Innlandet HF, Forskningsavdelingen Sykehuset Innlandet HF, Nasjonalt senter for distriktsmedisin (NSDM) Universitetet i Tromsø, og Rana Kommune.

Kontaktpersoner

Epost: anette.vaeringstad@sykehuset-innlandet.no
Telefon: 99540470

Spesialsykepleier (videreutdanning i eldreomsorg og master i psykisk helsearbeid),
PhD stipendiat ved Forskningssenter for Aldersrelatert Funksjonssvikt og Sykdom, AFS, Sykehuset Innlandet HF

Bjørn Lichtwarck

Epost: bjorn.lichtwarck@sykehuset-innlandet.no
Telefon: 97523048

Spesiallege og forsker, spesialist i allmennmedisin, PhD, prosjektleder for TID-studien, Alderspsykiatrisk avdeling/Forskningssenter Aldersrelatert Funksjonssvikt og Sykdom, Sykehuset Innlandet HF