Kursholderkurs i TID arrangeres 11.-12 september på Gardermoen, se lenke under for påmelding og program.

Program TID kursholderkurs september 2019

 

Kurset som arrangeres 11-12 september er nå fulltegnet. Det arrangeres nytt Kursholderkurs i TID 29.01.20-30.01.20 på Gardermoen, påmelding og informasjon vil publiseres i løpet av kort tid.

 

 

Kontakt oss hvis dere har noen spørsmål i forbindelse med kursholderkurset som arrangeres høsten 2019 og vinter 2020.

 

To typer kurs i TID

Vi tilbyr to typer standardkurs for å lære TID og for å kunne ta i bruk TID i praksis. Det ene er TID- basiskurset og det andre er TID kursholderkurset.

TID – basiskurset er en kurspakke for hele personalgruppen uavhengig av utdannelse/stilling enten det er i sykehjem, poliklinikk, sykehusavdeling eller i hjemmetjenester. Klikk på lenken for å få mer detaljert informasjon om TID – basiskurset.

TID – kursholderkurset er beregnet for sykepleiere, ergoterapeuter, vernepleiere, leger eller andre med minimum 3-årig helse eller omsorgsfaglig utdannelse på høgskole eller universitetsnivå, som både ønsker å lære seg TID, og også lære hvordan man arrangerer TID-basiskurset for en personalgruppe. Etter endt kursholderkurs og med gjennomført minimum et basiskurs får man godkjenning som TID kursholder. Klikk på lenken for å få mer detaljert informasjon om TID – kursholderkurset.